O Armoni

O Alternativnem centru Armoni

Dobrodošli v Alternativni center Armoni, ki razvija ponudbo v smeri, da na enem mestu ponuja komplementarne storitve, ki pomagajo krepiti telesno, mentalno in duševno zdravje – storitve, ki podprejo telo, um in energijo. Naše poslanstvo je pomagati našim strankam doseči celostno dobro počutje in ravnovesje v njihovem življenju s ponudbo različnih storitev.

Pri nas verjamemo v povezavo med telesom, umom in energijskimi valovanji v telesu. Verjamemo, da lahko klasična medicina in alternativna medicina zelo dobro sodelujeta in s tem pripomoreta k boljšemu psiho-fizičnemu stanju posameznika.

Vizija našega centra je podpora k klasični medicini z alternativnimi metodami. Ozavestiti vas želimo kako pomembna je preventivna skrb za zdravje in kako pomembna je alternativna podpora že nastalim težavam.

Prav tako si želimo ponuditi samoplačniške storitve, brez ali z minimalno čakalno vrsto, ki jih potrebujete za preventivno ohranjanje zdravja in krepitev zdravja po poškodbah, operacija itd.

Naša ekipa strokovnjakov je predana zagotavljanju visokokakovostnih storitev, ki so prilagojene edinstvenih potrebam vsake stranke. Ne glede na to, ali želite izboljšati svoje fizično zdravje, obvladati stres in tesnobo ali izkoristiti svojo duhovno energijo, imamo storitve, ki vam lahko pomagajo, da se počutite najbolje.

Naši terapevti so strokovnjaki, ki so usposobljeni za najnaprednejše tehnike in imajo globoko razumevanje telesnega, umskega in energijskega ravnovesja. Verjamemo, da si vsakdo zasluži, da se počuti najbolje, zato smo predani temu, da našim strankam pomagamo doseči optimalno dobro počutje in ravnovesje v življenju.

Z našim vodstvom in strokovnim znanjem lahko dosežete optimalne rezultate in izboljšate kakovost svojega življenja.

Če želite najti odgovore na vprašanje ZAKAJ in narediti korak k boljši kakovosti življenja in blaginji zdravja, je alternativni center Armoni zagotovo rešitev za vas. Pišite nam še danes, da se dogovorite za svoj uvodni termin in naredite prvi korak k bolj uravnoteženemu in izpopolnjenemu življenju.

Pomagali smo že več kot 1250 zadovoljnim strankam.

Zahvaljujemo se vam, ker razmišljate o naših storitvah, in veselimo se, da vam bomo pomagali na vaši poti do dobrega počutja.