Anticelulitni tretma Armoni

Greš v poletje sproščena, še lepša in samozavestna?

Ženske vemo, da je videz pomemben, predvsem, kadar se ne počutimo zadovoljne same s sabo. Seveda je v prvi vrsti pomembno, da smo zadovoljne, ne glede na to, kako izgledamo. Vendar bodimo iskrene: še bolje se počutimo, kadar nas ne žuli pomarančna koža.

Si tudi ti želiš biti bolj samozavestna in se v svojem telesu počutiti lepo? Potem si na pravi strani. 

Celulit ni le žulj žensk v ESTETIKI, ampak je tudi nezdrav, ker v sebi zadržuje strupe, odmrle celice, nasičene maščobe in odpadne snovi. Torej lahko rečemo, da je predel telesa, kjer je celulit toksičen predel telesa, ki ga nosiš s sabo vsak dan. Nastane pa zaradi disfunkcije notranjega vezivnega tkiva. 

Priporočam ti, da ne tvegaš svojega zdravja dolgoročno in takoj narediš nekaj zase. Kajti, dlje kot se strupi zadržujejo na enem predelu telesa, več tveganja predstavlja to za tvoje zdravje. Posebej kadar pride celulit v svojo 5. fazo, kjer so prisotne bolečine in vnetja tkiva.

Posledica je nepravilno delovanje venskega in limfnega sistema, zaradi katerega lahko zastajajo vode v telesu in ne odvažajo »smeti« iz našega telesa.

Si želiš znebiti celulita? Če je odgovor da, se prijavi na posvet.

KAJ ZAJEMA ANTICELULITNI TRETMA:

Anticelulitni tretma zajema paket anticelulitnih masaž in limfnih drenaž nog. Kolikokrat boš prišla, pa je odvisno od stopnje celulita, ki ga imaš. Če je celulit v četrti in peti fazi, je za obravnavo pristojen osebni zdravnik.

1.    Z anticelulitno masažo za odpravo nenasičenih maščob odpiramo ovoje okoli adipocitov in omogočimo, da se lažje raztopijo in odstranijo iz telesa preko limfnega sistema ali znoja.

2.     Limfna drenaža je posebej pomembna pri odvajanju vode iz predelov, ki jih zaprejo nasičene maščobe. Saj je logično, ne? Maščobe zaprejo pot vodi, ki bi morala iz telesa in zato se kopiči na predelu, kjer te maščobe gostujejo. Limfna drenaža je izjemno nežna tehnika, ki spodbuja limfni sistem da odvaža vodo, strupe in odmrle celice iz predelov celulita. (BINGO! Tako se znebimo 70% celulita, ki ga sestavljajo odpadne vode).

Dodatna priporočila:

Gibanje na svežem zraku: potrebno je krepiti mišice, kjer se celulit zdražuje, ker konktrakcija mišič pomaga pospeševati limfni sistem in kuriti maščobe.

Pij dovolj vode: priporočljiva količina vode je 1 liter na 25 kg telesne teže. Kdaj pa kdaj pa v liter vode zmešaj še žličko himalajske soli, da tvoje telo pridobi minerale, ki jih potrebuje. 

V času, ko izvajamo Anticelulitne tretmaje, namesto pitje kave priporočam pitje zelenega čaja, ki bo spodbudil odvajanje vode iz telesa. 

Pred zajtrkom je priporočljivo spiti kozarec mlačne vode s pol stisnjene limone, za razmaščevanje jeter in spodbujanje delovanja metabolizma.