Armoni terapija

Masaža na višjem nivoju

3

TERAPEVTSKA MASAŽA PO METODI ARMONI TERAPIJE 

Poslovite se od bolečin za vedno! 

Terapevtska masaža po metodi Armoni terapije, je masaža na višjem nivoju, ki združuje manipulativne tehnike masaž, katere sem izoblikovala skozi leta delovanja, zdravilno energijo in razreševanje vsakodnevnih vzorcev, za sprostitev bolečin v mišicah in bolečin povezani s disfunkcijo mišic, ter energijskih blokad, za sproščeno počutje v lastnem telesu. 

Če se počutite utrujeni, imate kronične bolečine, okrevate po poškodbi ali travmi, ste neprespani in neprestano pod stresom, lahko to odpravite s pomočjo Armoni terapije. 

Armoni terapija  združuje človeka kot celoto. Telo, um in duša so namreč nerazdružljivo povezani, zato tovrstna masaža vključuje telesno in energijsko obravnavo. Tako poskrbimo za dolgoročne rezultate in za življenje brez bolečin. 

Kaj lajša Armoni terapija?

Armoni terapija je zaradi svoje prilagodljivosti primerna za mlade in starejše, za športnike in  tiste malo manj aktivne, za tiste, ki delate v pisarni ali pa je vaše delo fizično. Tovrstna masaža, je zaradi prilagodljivosti, primerna za praktično kogar koli.

Zakaj dolgoročni učinki?

Po Armoni terapiji se boste počutili lažji, vaše telo bo pričelo spuščati bolečine in jih odpravilo, vaš spanec bo kakovosten, telo pa se bo hitreje regeneriralo. Posledično pa se vam bo dvignilo razpoloženje in kakovost življenja. 

Z Armoni terapijo sem pomagala že mnogim. Verjamem, da lahko pomagam tudi vam. Prijavite se na brezplačen posvet in se naročite še danes! 

Se želite prepričati ali je Armoni terapija za vas?

Prijavite se na brezplačen posvet ali rezervirajte termin

Prijavite se lahko v spodnjem obrazcu ali pokličite na 070 44 55 44 oziroma pišite na info@alternativnicenterarmoni.si

KONTAKTIRAJ ME