Energijski center

"Ko pozdraviš svoj notranji svet, pozdraviš svoje življenje in planet."

Monika Smrtnik

Armoni terapija

Transformiraj svoje življenje

Dvig vibracije

Pomirimo nemirne energije za dvig vibracij, s katerimi kreirate željeno blaginjo življenja in zdravja.

Avtentičnost

Izkoreninimo ujeta čustva, vzorce in navade, ki vam ne služijo več in s tem vas pripeljem bližje k temu, kdo ste.

Notranja povezava

Ponovno vzpostavimo stik s vašim notranjim jazom, ki vas vodi, spremlja in usmerja v življenju.

Armoni terapija predstavlja inovativno terapevtsko metodo, ki združuje masažo, transformacijski pogovor in energijsko zdravljenje. Njen osnovni namen je spodbuditi samozdravljenje telesa, uma in duha ter vzpostaviti harmonijo v vseh vidikih vašega življenja – telesnem, miselnem in duhovnem.

Armoni Terapevt se s holističnim pristop osredotoča na sprostitev telesa, razreševanje negativnih miselnih in čustvenih vzorcev ter odstranjevanje nezdravih energetskih blokad. S tem se vzpostavi ravnovesje in ponovna harmonija na vseh ravneh vašega bitja.

Armoni terapija izboljša naslednja področja: 

Brezplačni posvet vam omogoča vpogled v Armoni terapijo, terapijo, ki je namenjena izboljšanju vašega zdravja in dobrega počutja. V 15-minutnem klicu preko Google Meet imate priložnost spoznati, kako vam lahko Armoni terapija koristi.

Na posvetu vam bomo predstavili Armoni terapijo, odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali glede primernosti terapije za vaše specifične potrebe. Skupaj bomo raziskali, kako Armoni terapija prispeva k izboljšanju telesnega, umskega in duhovnega zdravja.

Prijavite se na brezplačni posvet in odkrijte koristi, ki jih prinaša Armoni terapija za vaše zdravje in dobro počutje. Veselimo se srečanja z vami in pomagali vam bomo na poti do harmonije v telesu, umu in duhu.

Začnemo s spoznavnim terminom, ki traja 90 minut in predstavlja pomemben korak v procesu Armoni terapije. Na spoznavnem terminu se osredotočimo na pregled trenutnega stanja, preverimo kapaciteto in kvaliteto energijskih zalog ter vzorcev.

V okviru spoznavnega termina izvedemo analizo motorike telesa, analizo energijskih frekvenc in kvantno analizo celega telesa. To nam omogoča vpogled v vaše energetsko stanje in podrobnosti o delovanju vašega telesa.

Poleg tega spoznavni termin vključuje tudi 60-minutno Armoni terapijo, kjer se še bolj podrobno seznanimo z vašim fizičnim in energijskim telesom. Z uporabo intuitivnih zaznav lahko pridemo do odgovorov, ki jih iščete, ter razumemo vaše specifične potrebe.

Po prvi terapiji, ki vključuje pogovor, analizo ter spoznavno Armoni terapijo, določimo priporočeno število zaporednih obiskov za odpravo težav, s katerimi se soočate. Na podlagi ugotovljenih rezultatov lahko skupaj oblikujemo individualni načrt zdravljenja, ki je prilagojen vašim potrebam in ciljem.

Energijsko svetovanje je orodje, ki združuje intuitivno zaznavanje, medijstvo in transformacijske tehnike. Je tudi del Armoni terapije. 

Ta oblika pogovora omogoča sočloveku, da prepozna svoje podzavestne vzorce in jih preoblikuje skozi proces sprejemanja, spuščanja, odpuščanja in vitaliziranja. 

S pomočjo te metode lahko sočloveku pomagamo doseči notranje spoznanje, ozdraviti preteklost in ustvariti boljše življenje. Energijsko svetovanje prinaša globoko razumevanje, podporo in usmerjanje, ki vodijo do osebne rasti in izpolnjenosti.

Energijsko svetovanje

Brezplačni posvet vam omogoča vpogled v energijsko svetovanje. V 15-minutnem klicu preko Google Meet imate priložnost spoznati, kako poteka energijsko svetovanje, terapevta in začutit, ali je ta metod primerna za vas. 

Na posvetu vam bomo predstavili energijsko svetovanje, odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali glede primernosti terapije za vaše specifične potrebe. Skupaj bomo raziskali, kako enerijsko svetvovanje prispeva k izboljšanju telesnega, umskega in duhovnega zdravja.

Prijavite se na brezplačni posvet in odkrijte koristi, ki jih prinaša energijsko svetovanje za vaše zdravje in dobro počutje. Veselimo se srečanja z vami in pomagali vam bomo na poti do harmonije v telesu, umu in duhu.

Spoznavni termin za energijsko svetovanje izjemna priložnost, da se poglobimo v vašo edinstveno življenjsko pot. V tem srečanju se bomo posvetili raziskovanju in razumevanju vaših potreb, želja ter izzivov, ki jih doživljate. Vzpostavili bomo zaupljiv prostor, kjer se boste počutili varno in sprejeto, ter prisluhnil vašim besedam, čustvom in mislim.

Med spoznavnim terminom se bomo osredotočili na prepoznavanje notranjih vzorcev, prepričanj in omejitev, ki bi vam lahko preprečevali napredovanje ali doseganje želenih ciljev. S pomočjo intuitivnih metod in tehnik bomo raziskovali globlje plasti vaše zavesti, ki vplivajo na vaše življenje. Terapevt bo s svojim znanjem in izkušnjami vodil pogovor ter vam pomagal pridobiti vpogled v vaš notranji svet in možnosti za osebno rast.

Na koncu spoznavnega termina, na podlagi pogovora in pridobljenega vpogleda, bomo skupaj določili nadaljnje korake. Terapevt vam bo svetoval glede števila prihodnjih seans in trajanja terapevtskega procesa, ki bo prilagojen vašim potrebam in ciljem. Skozi to osebno prilagojeno terapijo boste imeli priložnost razvijati večjo samopodobo, osebno moč in notranje zadovoljstvo.

Spoznavni termin je prvi korak na vaši poti do preobrazbe in osebne rasti. S pozornim in sočutnim prisluhom terapevta boste lahko bolje razumeli sebe, svoje odzive in vire notranje moči. To vam bo omogočilo, da se premaknete naprej in uresničite svoj polni potencial.

Energijska masaža je masaža, ki sprošča zastale energije in vas napolni z novmi, svežimi energijami. Je tudi del Armoni terapije. 

Energijska masaža vam s pomočjo intuitivnega zaznavanja terapevta pripomore k temu, da se očistite zastalih energij in sprostite stres. S tem se vzpostavi energijski pretok, ki vam pomaga, k temu da jasneje vidite dogovore na vaše izzive.

S pomočjo energijske masaže sočloveku pomagamo doseči notranji mir. 

Energijska massaža je odlična za vse, ki imate na dnevni bazi stres in se želite po napornem dnevu sprostiti. 

Energijska masaža

REZERVIRAJ TERMIN


  ČLANKI

  Prednosti energetske medicine za naše zdravje

  Prednosti energetske medicine za naše zdravje

  Energijska medicina ima številne prednosti za naše zdravje. Kot naravna in neškodljiva metoda omogoča zdravljenje negativnih valovanj v telesu. S…

  Hvala, beseda ki odpira vrata zdravju, blaginji in dobrim odnosom!

  Hvala, beseda ki odpira vrata zdravju, blaginji in dobrim odnosom!

  A ste iskali ključ, ki odpira vrata v boljše, srečnejše žlivljenje, brez utrujenosti in izgorelosti? Rešitev je neverjetno preprosta in…

  7 metod za sprostitev, ki jih uporablja Tony Robbins.

  7 metod za sprostitev, ki jih uporablja Tony Robbins.

  V glavnem, kakorkoli obrnem, vsi zagovarjajo 7 metod, ki jih dnevno prakticirajo, da so v svojih življenjih sproščeni, srečni in…