Armoni terapija

3

Osvobodi se preteklih vzorcev in spodbudi samozdravljenje telesa. 

Armoni terapija je prva terapija, ki združuje masažo, transformacijski pogovor in energijsko zdravljenje. 

Namen Armoni terapije je samozdravljenje telesa, uma in duha ter posledično postavitev ravnovesja v vašem telesnem, mentalnem in duhovnem svetu. To dosežemo s sproščanjem telesa, miselnih in čustvenih vzorcev ter nezdravih energijskih valovanj. 

Armoni terapija je namenjena vsem, ki si želite postati bolj avtentični v svojem bitju. Torej imate v življenju situacije, kjer čutite, da niste zvesti sami sebi, da vas neki vzorci omejujejo in ne veste zakaj. V svojih odnosih niste to, kar bi si želeli, se nikakor ne morete premakniti naprej.

Odgovor na vse to se skriva v vaši podzavesti. Armoni terapija vam bo pomagala odkriti čustvene in mentalne vzorce iz preteklosti ter jih razrešiti. 

Kaj lahko povzroča nezdrave energijske vibracije v našem telesu: 

 • Vzgoja
 • Odnos do nas samih 
 • Odnos z zunanjim svetom
 • Duše naših prednikov 
 • Družinska karma 
 • Naša verovanja in prepričanja o sebi, življenju 
 • Ego, trma 
 • Tradicije 
 • Nezdrave izkušnje – travme 
 • Karakter
 • Čustva, misli 
 • Zunanja okolica: mediji, standardi družbe, življenjski standardi.  

KAKO POTEKA ARMONI TERAPIJA?

Začnemo s spoznavnim terminom, ki traja 90 minut. Na spoznavnem terminu naredimo pregled trenutnega stanja, preverimo kapaciteto in kvaliteto energijskih zalog in vzorcev.

Naredijo se analize motorike telesa, analizo energijskih frekvenc in kvantno analizo celega telesa.  

Spoznavni termin vključuje tudi 60 minutno Armoni terapijo, kjer se še bolj podrobno spoznam z vašim fizičnim in energijskim telesom, kjer preko intuitivnih zaznav pridemo do odgovorov, ki jih iščete. 

Po prvi terapiji glede na ugotovljene rezultate pogovora, analize ter spoznavne Armoni terapije določimo, koliko zaporednih obiskov bo potrebnih za odpravo težav, s katerimi se soočate. 

KAJ POMENIJO POSAMEZNI DELI ARMONI TERAPIJE?

Telo nenehno komunicira z nami, preko občutkov, čustev, misli, bolečin, bolezni, poškodb. Preden pa se na telesu odražajo neravnovesja, se ta najprej pojavijo v našem energijskem polju. 

Masaža na višjem nivoju

Armoni masaža vključuje tehnike masaže, ki pomagajo prekrvaviti telo. S tem telo vitaliziramo, odpravimo vozle, mehčamo zategnjene mišice in pomagamo pospešiti pretok življenjske energije. 

Energijsko zdravljenje

Energijsko zdravljenje pomaga odpraviti zastale energije, ujeta čustva, prepoznati naše uničujoče navade ter telo napolniti s svežo energijo za namen spodbuditve samozdravljenja telesa, uma in duha. Prav tako delujemo na področju čaker, kjer s spodbujanjem pretočnosti iščemo morebitne zastoje in odgovore, zakaj se določene situacije, lekcije v vašem življenju ponavljajo. 

Transformacijski pogovor

S transformacijskim pogovorom ozaveščamo nastale blokade ter jih s tem še dodatno pomagamo odpraviti iz vašega sistema. Kajti, ko iz nezavednega uma preide v zavedni um je veliki delež samozdravljenja že opravljen.

Kaj dosežemo z
Armoni terapijo?

Čas je, da se odločite zase. 

Si želite poiskati odgovore na vprašanje ZAKAJ? Potem je Armoni terapija zagotovo nekaj, kar potrebujete zase, da naredite korak v bolj kakovostno življenje in blaginjo zdravja.

Si želite posvet ali rezervacijo spoznavnega termina? 

KONTAKTIRAJ ME