Darila za vzgojiteljice in učiteljice

Izvirno darilo za vzgojiteljico in učiteljico

Če iščete edinstveno, slovensko in osebno darilo za učiteljice in vzgojiteljice vaših otrok, potem so posebej za njih ustvarjeni paketi odlična izbira. 

Vzgojiteljice in učiteljice so neumorni skrbniki naših otrok, ki si zaslužijo nekaj pozornosti in razvajanja. V času, ko se morajo ukvarjati s številnimi izzivi, je pomembno, da poskrbimo za njihovo dobro počutje, tako telesno kot duševno.

Razvajajmo vzgojiteljice in učiteljice z Armoni naravnim milom, slovensko ročno izdelano šalico iz rdeče gline in vrednostnim bonom za storitve v Alternativnem centru Armoni.

Z izbiro enega izmed naših paketov boste podarili nekaj, kar bo resnično koristilo in vaše učiteljice in vzgojiteljice se bodo počutile osvežene, sproščene in zadovoljne. Kakšne pakete smo za vas pripravili, si lahko ogledate tukaj:

PaketOpis
darilni paket miniMini paket vsebuje vrednostni bon 20€ in Armoni naravno milo z morsko soljo in eteričnim oljem pelargonije.
darilni paket maksiMaksi paket vsebuje vrednostni bon 30€ in Armoni naravno milo z morsko soljo in eteričnim oljem pelargonije.
darilni paket multiMulti paket vsebuje vrednostni bon 20€, Armoni naravno milo ter Armoni šalico iz slovenske gline.

Če iščete primerno darilo za vzgojiteljice in učiteljice, smo za vas pripravili poseben Multi paket, ki vključuje naravno milo s soljo in eteričnim oljem geranije oz. pelargonije, slovensko ročno izdelano šalico iz rdeče gline ter vrednostni bon 20€ za storitve v Alternativnem centru Armoni.

ARMONI NARAVNO MILOPrvi del darilnega paketa je Armoni naravno milo s soljo in eteričnim oljem geranije oz. pelargonije.

Eterično olje pelargonije je adaptogen, ki uravnava delo nadledvične žleze, ki urejajo naše odzive na stres. Olje pelargonije je eno najpomembnejših eteričnih olj za negovanje vseh tipov kože. Uravnava delo lojnic, pripomore k celjenju in zdravljenju nepravilnosti, mozoljem in ekcemov, razkužuje, osvežuje in vlaži. To eterično olje je resnično panaceja za kožo. Eterično olje je odlično za nego ran, modric, pikov žuželk, krast in opeklin. Sol pa obnavlja biocenozo kože in s tem pripomore k celjenju nepravilnosti na koži, dermatitisu, suhi koži ter zaradi svoje strukture je odličen piling. Sol je tudi energijsko zelo močen mineral. Po pilingu in tušu s soljo se obnovijo energije, zato se boste počutili poživljajoče. Zato sta ti dve kombinaciji v Armoni naravnem milu preprosto bombastični za nego kože in duha.

ARMONI NARAVNA ŠALICA

Drugi del darilnega paketa je lepa Armoni šalica iz naravne slovenske rdeče gline, ki je ročno izdelana. S tem boste ponovno pripomogli k ohranjanju narave ter podpirali slovensko tradicijo lončarstva z rdečo glinoZaradi ročne izdelave je vsaka šalica unikatna. Z lepim, rahlo hudomušnim sporočilom na šalici pa bodo učiteljice in vzgojiteljice lahko uživale v dobri kavi ali čaju. 

Zadnji del darilnega paketa je vrednostni bon. Z vrednostnim bonom boste lahko učiteljicam in vzgojiteljicam vaših otrok podarili nekaj edinstvenega, da si po napornem šolskem letu vzamejo čas zase in se sprostijo. 

Armoni terapije so zasnovane tako, da uravnotežijo energijo v telesu in pripomorejo k boljšemu počutju. Limfna drenaža je namenjena odpravljanju oteklin, terapevtska masaža pomaga pri sprostitvi mišic in zmanjševanju bolečin, klasična masaža pa pomaga pri izboljšanju prekrvavitve. Masaža z vročimi kamni je odlična za sproščanje in pomirjanje, masaža za nosečnice pa pomaga pri lajšanju nosečniških težav. Antistresna masaža pa je idealna za vse, ki se soočajo s stresom in tesnobo.

Pri Alternativnem centru Armoni so strokovnjaki na svojem področju in vsako terapijo opravijo s posebno skrbnostjo. Poleg tega pa dodajo tudi zdravilno energijo in dobro namero, ki še dodatno pripomore k pozitivnim učinkom terapij.