Armoni terapija – darilni bon

88.00 71.00 

Armoni terapija je masaža na višjem nivoju, ki izboljša, okrepi in ohranja zdravje vašega telesa. Je prva masaža, ki celostno obravnava človeka in daje dolgoročne rezultate. Več lahko preberete tukaj.

Darilni bon lahko pridobite tudi v fizični obliki. Za to se prosim obrnite na info@alternativnicenterarmoni.si.

Izberite vrednost

Podatki

Komu želite podariti darilni bon?
Kdo podarja darilni bon?
Kategorija:

Opis

Osvobodi se preteklih vzorcev in spodbudi samozdravljenje telesa.

Armoni terapija je prva terapija, ki združuje masažo, transformacijski pogovor in energijsko zdravljenje.

Namen Armoni terapije je samozdravljenje telesa, uma in duha ter posledično postavitev ravnovesja v vašem telesnem, mentalnem in duhovnem svetu. To dosežemo s sproščanjem telesa, miselnih in čustvenih vzorcev ter nezdravih energijskih valovanj.

Armoni terapija je namenjena vsem, ki si želite postati bolj avtentični v svojem bitju. Torej imate v življenju situacije, kjer čutite, da niste zvesti sami sebi, da vas neki vzorci omejujejo in ne veste zakaj. V svojih odnosih niste to, kar bi si želeli, se nikakor ne morete premakniti naprej.

Odgovor na vse to se skriva v vaši podzavesti. Armoni terapija vam bo pomagala odkriti čustvene in mentalne vzorce iz preteklosti ter jih razrešiti.

Več si lahko preberete tukaj:

Izbirate lahko med:

88 € Spoznavni termin

71 €  Armoni terapija 60 minut (nadaljne terapije)

V primeru, da še niste bili na Armoni terapiji vam za 88 € pripada spoznavni termin (90 minut).

Bon nima roka veljavnosti. Dokler Alternativni center Armoni obstaja je bon možno pokoristiti. 

Bon je možno pokoristiti v Alternativnem centru v Mariboru in Slovenj Gradcu. 

Dodatne informacije

Trajanje

60 min, 90 min

Dostava

Virtualni darilni ali vrednostni bon prejmete takoj po prejetem plačilu na vaš ali e-poštni naslov prejemnika darilnega oziroma vrednostnega bona. Če se odločite za darilni ali vrednostni bon v fizični obliki pa je dobava le-tega 3 do 5 dni od prejetega plačila.

V primeru bančnega nakazila, se bon aktivira po pregledu prejetih prilivov na bačni račun Alternativnega centra Armoni. To lahko traja od 2-5 delovnih dni. V kolikor potrebujete bon prej, nam na info@alternativnicenterarmoni.si pošljite potrdilo o prejetem plačilu.

Opombe

V primeru nakupa večjega števila darilnih ali vrednostnih bonov, se bodo le-ti poslali na vaš ali e-mail obdarjenca za vsak bon posebej.