Darilni paketi

28.00 50.00 

Darilni paketi so odlična izbira za obdarovanje najbližjih. Z vrednostnim bonom lahko izberejo svoj najljubši tretma v Alternativnem centru Armoni, poleg, z naravnimi slovenskimi izdelki pa uživajo in se razvajajo v udobju svojega doma. Na voljo imate naslednje pakete:

Opis

Darilni paketi

ARMONI VREDNOSTNI BON

Prvi del darilnega paketa je vrednostni bon. Z vrednostnim bonom boste lahko svojim najdražjim podarili nekaj edinstvenega, da si v tem tempu življenja vzamejo čas zase in se sprostijo. Armoni tretmaji so zasnovani tako, da uravnotežijo energijo v telesu in pripomorejo k boljšemu počutju. Vaši obdarjenci lahko izbirajo med naslednjimi TRETMAJI.

Pri nas nam je pomemben človeški dotik, zato vsako stranko sprejmemo in obravnavamo individualno ter poskrbimo, da od nas gre zadovoljna, sproščena in dobrega počutja. 

ARMONI NARAVNO MILO

ARMONI NARAVNO MILO

Drugi del darilnega paketa je Armoni naravno milo s soljo in eteričnim oljem geranije oz. pelargonije. Eterično olje pelargonije je adaptogen, ki uravnava delo nadledvične žleze, ki urejajo naše odzive na stres. Olje pelargonije je eno najpomembnejših eteričnih olj za negovanje vseh tipov kože. 

Uravnava delo lojnic, pripomore k celjenju in zdravljenju nepravilnosti, mozoljem in ekcemov, razkužuje, osvežuje in vlaži. To eterično olje je resnično panaceja za kožo. Eterično olje je odlično za nego ran, modric, pikov žuželk, krast in opeklin. 

Sol pa obnavlja biocenozo kože in s tem pripomore k celjenju nepravilnosti na koži, dermatitisu, suhi koži ter zaradi svoje strukture je odličen piling. Sol je tudi energijsko zelo močen mineral. Po pilingu in tušu s soljo se obnovijo energije, zato se boste počutili poživljajoče. Zato sta ti dve kombinaciji v Armoni naravnem milu preprosto bombastični za nego kože in duha. 

ARMONI NARAVNA ŠALICAARMONI NARAVNA ŠALICA

Tretji del darilnega paketa je lepa Armoni šalica iz naravne slovenske rdeče gline, ročno izdelana šalica za kavo, čaj ali kaj bolj sproščujočega po napornem dnevu. S tem boste ponovno pripomogli k ohranjanju narave ter podpirali slovensko tradicijo lončarstva z rdečo glino. 

Zaradi ročne izdelave je vsaka šalica unikatna. Z lepim, rahlo hudomušnim sporočilom na šalici pa bodo obdarjenci lahko vsakodnevno uživali v dobri kavi ali čaju.

 

šalica iz gline Armoni
Nekaj ur čajanke na dan odžene zdravnika stran

šalica iz gline Armoni
Vzemi si čas zase in za dobro skodelico kave

Dodatne informacije

Darilni paket

Maksi paket, Mini paket, Multi paket

Dostava

Mini in maksi paket bosta z veseljem poslana k vam v roku 3-5 delovnih dni, zato jih lahko kmalu razveselite vaše najdražje.

Multi paket je v pripravi, vendar bo ta paket potreboval nekaj več časa, saj se šalice še hladijo iz peči. Zaradi velikega zanimanja pa je ta paket možno naročiti v prednaročilu, tako boste zagotovo med prvimi, ki bodo prejeli ta poseben izdelek. Dobavljiv pa bo najkasneje do konca meseca maja 2023.

Opomba: Zaloge za mila in šalice so omejene, zato pohitite s svojim naročilom, da si zagotovite svoj najljubši izdelek.