Klasična masaža – darilni bon

29.00 58.00 

Je ena in edina, mama vseh masaž. Razvaja čute, odpravlja stres in zagotovi kvalitetno sprostitev in izkoriščen čas zase.

Darilni bon lahko pridobite tudi v fizični obliki. Za to se prosim obrnite na info@alternativnicenterarmoni.si.

Izberite vrednost

Podatki

Komu želite podariti darilni bon?
Kdo podarja darilni bon?

Opis

Nežna tehnika, ki po dolgem dnevu ponudi sprostitev in nekaj minut zase. Dobro znana klasična masaža je mama vseh masaž, ki vam bo ponudila možnost popolne sprostitve telesa, uma in duha. Pri nas pa vas bomo popeljali še na višji nivo, kjer poskrbimo za prijeten ambient, ki dodatno razvaja vaše čute.

Izbirate lahko med:

Za 29 € vam pripada 30 minut masaže.
Za 49 € vam pripada 50 minut masaže.
Za 58 € vam pripada 75 minut masaže.

Bon nima roka veljavnosti. Dokler Alternativni center Armoni obstaja je bon možno pokoristiti. 

Bon je možno pokoristiti v Alternativnem centru v Mariboru in Slovenj Gradcu. 

Dodatne informacije

Trajanje

30 min, 50 min, 75 min

Dostava

Virtualni darilni ali vrednostni bon prejmete takoj po prejetem plačilu na vaš ali e-poštni naslov prejemnika darilnega oziroma vrednostnega bona. Če se odločite za darilni ali vrednostni bon v fizični obliki pa je dobava le-tega 3 do 5 dni od prejetega plačila.

V primeru bančnega nakazila, se bon aktivira po pregledu prejetih prilivov na bačni račun Alternativnega centra Armoni. To lahko traja od 2-5 delovnih dni. V kolikor potrebujete bon prej, nam na info@alternativnicenterarmoni.si pošljite potrdilo o prejetem plačilu.

V primeru bančnega nakazila, se bon aktivira po prejetem prilivu na bačni račun Alternetivnega centra Armoni. To lahko traja od 2-5 delovnih dni.

Opombe

V primeru nakupa večjega števila darilnih ali vrednostnih bonov, se bodo le-ti poslali na vaš ali e-mail obdarjenca za vsak bon posebej.