Masaža z vročimi kamni – darilni bon

29.00 58.00 

Masaža z vročimi kamni vsebuje tehnike klasične masaže, s to razliko, da se izvajajo z vročimi vulkanskimi kamni. Toplota kamnov seže globoko v mišice in s tem poskrbi za popolno sprostitev telesa in čutov.

Darilni bon lahko pridobite tudi v fizični obliki. Za to se prosim obrnite na info@alternativnicenterarmoni.si.

Izberite vrednost

Podatki

Komu želite podariti darilni bon?
Kdo podarja darilni bon?

Opis

Masaža z vročimi kamni blagodejno vpliva na vaše počutje. Saj toplota, ki jo oddajajo bazaltni kamni prodira globoko v vaše telo, kjer segreva in mehča mehka tkiva ter sklepe, pospešuje krvi in limfni obtok ter pomirja živčni sistem. Tehnike so podobne klasični masaži, le da se tukaj večinoma časa masira z vročimi kamni. Po masaži z vročimi kamni, se boste počutili prerojeni in sproščeni.

Izbirate lahko med:

Za 29 € vam pripada 30 minut masaže.
Za 49 € vam pripada 50 minut masaže.
Za 58 € vam pripada 75 minut masaže.

Bon nima roka veljavnosti. Dokler Alternativni center Armoni obstaja je bon možno pokoristiti. 

Bon je možno pokoristiti v Alternativnem centru v Mariboru in Slovenj Gradcu. 

Dodatne informacije

Trajanje

30 min, 50 min, 75 min

Dostava

Virtualni darilni ali vrednostni bon prejmete takoj po prejetem plačilu na vaš ali e-poštni naslov prejemnika darilnega oziroma vrednostnega bona. Če se odločite za darilni ali vrednostni bon v fizični obliki pa je dobava le-tega 3 do 5 dni od prejetega plačila.

V primeru bančnega nakazila, se bon aktivira po pregledu prejetih prilivov na bačni račun Alternativnega centra Armoni. To lahko traja od 2-5 delovnih dni. V kolikor potrebujete bon prej, nam na info@alternativnicenterarmoni.si pošljite potrdilo o prejetem plačilu.

Opombe

V primeru nakupa večjega števila darilnih ali vrednostnih bonov, se bodo le-ti poslali na vaš ali e-mail obdarjenca za vsak bon posebej.