NAROČNINA: Maksi paket

53.00  / mesec

Mesečna naročnina na storitve Alterntivnega centra Armoni je za vsakogar, ki si želi zagotoviti in poskrbeti za svoje zdravje vsak mesec ter za tiste, ki si nikakor ne vzamete časa zase in bi si želeli imeti nekaj spodbude, da to le storite.

Za različne zneske naročine se lahko izbere eno storitev ali kombinirate storitve po želji in si tako zagotovite termin v Alterntivnem centru Armoni.

Kategorija:

Opis

Mesečna naročnina, s katero si vsaki mesec zagotovite termin in odlične tretmaje za krepitev in ohranjanje zdravja ter razvajanje svojega duha.

Za naročnino 53 € lahko v Alternativnem centru Armoni rezervirate katerokoli storitev do vrednostni naročnine (npr. za 53 € si lahko izberete 60-minutno Terapevtko masažo Armoni ali 2x 30-minutno masažo z vročimi kamni). Katere storitve so na voljo, si lahko ogledate v trgovini.

V kolikor je storitev manjša od vrednostni naročnine, se ostanek upošteva pri naslednji storitvi.

V kolikor bi si želeli rezervirati termin za dražjo storitev, se storitev doplača.

V kolikor ne porabite celotnega zneska v tistem mesecu, se do 10 € prinese v naslednji mesec.

Naročilo termina

Termin si lahko rezervirate na 070 44 55 44 ali info@alternativnicenterarmoni.si.

Termin si je potrebno naročiti v mesecu v katerem ste plačali naročnino, naročnina se ne prenaša v naslednji mesec. V nslednji mesec se lahko prenese neporabljen znesek do vrednostni 10 €.

V kolikor naročnine ne morete koristit zaradi izrednih razmer (bolezen, prometna nesreča, smrt v družini) se za ta mesec napiše darilni bon in lahko storitev koristite drugič.

Preklic naročnine

Naročnina se avtomatsko podaljšuje iz meseca v mesec. V kolikor si ne želite podaljšati naročnine, mi to sporočite na info@alternativnicenterarmoni.si. V e-poštnem sporočilu navedite: Ime in priimek, e-poštni naslov, telefosko številko in uporabniško ime. Zadeva e-poštnega sporočila naj se glasi “Prekinitev mesečne naročnine Armoni”.

V kolikor ste naročnino za tekoči mesec že poravnalil, se naročnina prekinja z naslenjim prihajajočim mesecem.

Če ste za sklenitev naročnine prejeli vredostni bon 10, 20 ali 30 € se naročnina lahko prekine po 6 mesecih.