Probiotični kompleks s prebiotiki

27.38 43.48 

5 najbolj varnih dobrih bakterij nagovori porušen mikrobiom

1 kapsula dnevno, pri obroku

Terranova za svoj probiotični kompleks s prebiotiki uporablja izključno seve proizvajalcev Rosell in CHr Hansen, dveh najbolj priznanih dobaviteljev na svetu.
Počisti

Opis

Terranova Probiotični kompleks s prebiotiki

Terranova za svoj probiotični kompleks s prebiotiki uporablja izključno seve proizvajalcev Rosell in CHr Hansen, dveh najbolj priznanih dobaviteljev na svetu.

Raznovrstnost in širok spekter delovanja:

v vsaki kapsuli je pet različnih sevov:

‣ Lactobacillus plantarum

‣ Lactobacillus casei spreminja delovanje črevesne flore in uravnava imunski sistem.

‣ Lactobacillus rhamnosus lahko uravnava črevesno floro, saj se prilepi na škodljivo bakterijo E. coli, ki povzroča drisko.

‣ Lactobacillus acidophilus lajša simptome laktozne intolerance in krepi imunski sistem.

‣ Bifidobacterium lactis pri odraslih okrepi imunski odziv po cepljenju, izboljšuje izločanje blata pri starostnikih, vzpostavi črevesno mikrobioto po terapiji z antibiotiki, zmanjšuje težave z želodcem na potovanjih, zmanjšuje tveganje za drisko pri okužbi z rotavirusom in za okužbo dihal.

Odmerjanje: 3,5 milijarde organizmov na kapsulo.

Viabilnost: želodčna kislina ali žolčne soli ne poškodujejo sevov, zato črevesje dosežejo živi sevi.Varnost: na dodanih sevih Rosell so narejene številne znanstvene raziskave in klinični poskusi.
Učinkovitost: Probiotični kompleks s prebiotiki poleg živih bakterijskih sevov vsebujejo kompleks Magnifood iz fruktoligosaharidov.
Občutljive spremembe ravnovesja med bakterijskimi združbami (disbioza) so povezane s številnimi težavami, ki se lahko kažejo kot: prebavne motnje, šibka odpornost, nerazpoloženje, pri ženskah pa tudi kot porušena vaginalna flora. Simbiotična formulacija, v kateri je kar 5 različnih, varnih in dobro raziskanih bakterij skupaj s topnimi vlakninami, omogoča dobro pripenjanje na sluznico črevesja, kompetitivno izločanje patogenih bakterij ter krepitev oziroma učinkovito vzpostavljanje črevesne mikrobiote.

Dodatne informacije

Pakiranje

100 kapsul, 50 kapsul

Sestavine

Ena rastlinska kapsula %PDV/RDA*
Mešanica mikroorganizmov
Lactobacillus plantarum (Rosell-1012) 1 milijarda organizmov
Lactobacuillus casei (Rosell-215) 800 milijonov organizmov
Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11) 700 milijonov organizmov
Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 500 milijonov organizmov
Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12) 500 milijonov organizmov
Magnifood kompleks, ki vsebuje: 125 mg
– Stabilizirani riževi otrobi 25 mg
– Korenina navadnega repinca (sušena z zamrzovanjem) 75 mg
– Pesin sok in list** (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg
– FOS (fruktooligosaharidi) 100 mg
– Macesnov arabinogalaktan 50 mg

* V EU priporočeni dnevni vnos.

**Iz nadzorovane ekološke pridelave.

***Učinkovito v času izdelave.

Vsebuje sojo v sledeh.

Sevi niso mlečnega izvora

Uporaba

Priporočilo!

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo z ali na začetku manjšega obroka ali 1 do 2 kapsuli z ali na začetku večjega obroka.

Opozorilo!!!

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.

Magnifood

S skrbno izbrano zmesjo tradicionalnih rastlin za lajšanje prebavnih težav želi Magnifood okrepiti lastno prebavno funkcijo telesa. Janeževo seme je poznano naravno sredstvo za blaženje trebušnih krčev in napenjanja, izboljšuje prebavo in olajša odvajanje plinov. Ječmenova trava ter stabilizirani riževi otrobi kot vir vlaknin izboljšajo ustrezno funkcijo črevesja in nahranijo mikrobiote v njem. Ingver in encijan (svišč) povečujeta izločanje želodčnih sokov in peristaltiko želodca. Artičokini listi delujejo na izločanje žolča in delovanje žolčnih soli ter pomagajo pri prebavi maščob. Seme kardamoma in korenina rumenega svišča se v ljudskem zdravilstvu uporabljata kot odličen tonik za prebavni trakt.