Solne terapije za odrasle – darilni bon

19.00 29.00 

Izberite vrednost

Podatki

Komu želite podariti darilni bon?
Kdo podarja darilni bon?

Opis

Solna terapija ali haloterapija ima številne pozitivne učinke na zdravje za otroke od 6 mesecev naprej in odrasle ter starostnike. Haloterapija je zaradi narave soli, ki je protivnetna, protibakterijska in antialergena izjemno varna terapija. Ozračje v solni sobi je dezinficirano že zaradi same vsebnosti soli, ki čisti ozračje. Po vsaki terapiji pa še dodatno razkužimo prostor, tako da je pripravljen na vaš prihod.

Solna soba je prijetno urejen in topel prostor obdan z soljo na steni in na tleh, namenjen izvajanju haloterapija. Haloterapija je klinično dokazana terapija, kjer s pomočjo halogeneratorja zmeljemo medicinsko sol – aerosol – na mikrodelce, ki jih med samo terapijo vdihavamo in absorbiramo skozi kožo.

Več si lahko preberete tukaj:

Solna soba-Slovenj Gradec

Izbirate lahko med:

Za 19 € vam pripada 40 minut solne terapije.
Za 29 € vam pripada 60 minut solne terapije.

Za vsako dodatno osebo je doplačilo 11 €.

Bon nima roka veljavnosti. Dokler alternativni center Armoni obstaja je bon možno pokoristiti. 

Bon je možno pokoristiti v Alternativnem centru v Slovenj Gradcu.

Dostava

Virtualni darilni ali vrednostni bon prejmete takoj po prejetem plačilu na vaš ali e-poštni naslov prejemnika darilnega oziroma vrednostnega bona. Če se odločite za darilni ali vrednostni bon v fizični obliki pa je dobava le-tega 3 do 5 dni od prejetega plačila.

V primeru bančnega nakazila, se bon aktivira po pregledu prejetih prilivov na bačni račun Alternativnega centra Armoni. To lahko traja od 2-5 delovnih dni. V kolikor potrebujete bon prej, nam na info@alternativnicenterarmoni.si pošljite potrdilo o prejetem plačilu.

Opombe

V primeru nakupa večjega števila darilnih ali vrednostnih bonov, se bodo le-ti poslali na vaš ali e-mail obdarjenca za vsak bon posebej.