Specialna ročna limfna drenaža

38.00 83.00 

Specialna ročna limfna drenaža, lajša otekline, ki se pojavijo, ko zdravljenje ali bolezen blokira vaš limfni sistem. Ta tehnika vključuje nežno manipulacijo določenih predelov telesa, da se limfa premakne na območje z delujočimi limfnimi žilami. Več si lahko preberete tukaj.

Darilni bon lahko pridobite tudi v fizični obliki. Za to se prosim obrnite na info@alternativnicenterarmoni.si.

Izberite vrednost

Podatki

Komu želite podariti darilni bon?
Kdo podarja darilni bon?
Kategorija:

Opis

Terapevtska obravnava limfedemov

Specialna ročna limfna drenaža, lajša otekline, ki se pojavijo, ko zdravljenje ali bolezen blokira vaš limfni sistem. Ta tehnika vključuje nežno manipulacijo določenih predelov telesa, da se limfa premakne na območje z delujočimi limfnimi žilami.

Za koga je specialna limfna drenaža primerna?

Specialna ročna limfna drenaža je namenjena vsem, ki imate zaradi bolezni in posegov v telo oviran normalen pretok limfe skozi limfovode in se zato pojavijo limfedemi.  V takšnem primeru je potrebno limfni sistem obravnavati terapevtsko s specialno limfno drenažo.

Več o specialni limfni drenaži tukaj:

Specialna ročna limfna drenaža

Izbirate lahko med:

Za 35 € vam pripada 30 minut limfne drenaže.
Za 53 € vam pripada 45 minut limfne drenaže.
Za 62 € vam pripada 60 minut limfne drenaže.
Za 71 € vam pripada 75 minut limfne drenaže
Za 80 € vam pripada 90 minut limfne drenaže

Bon nima roka veljavnosti. Dokler Alternativni center Armoni obstaja je bon možno pokoristiti.

Bon je možno pokoristiti v Alternativnem centru v Mariboru in Slovenj Gradcu.

Dodatne informacije

Trajanje

30 min, 45 min, 60 min, 75 min, 90 min

Dostava

Virtualni darilni ali vrednostni bon prejmete takoj po prejetem plačilu na vaš ali e-poštni naslov prejemnika darilnega oziroma vrednostnega bona. Če se odločite za darilni ali vrednostni bon v fizični obliki pa je dobava le-tega 3 do 5 dni od prejetega plačila.

V primeru bančnega nakazila, se bon aktivira po pregledu prejetih prilivov na bačni račun Alternativnega centra Armoni. To lahko traja od 2-5 delovnih dni. V kolikor potrebujete bon prej, nam na info@alternativnicenterarmoni.si pošljite potrdilo o prejetem plačilu.

Opombe

V primeru nakupa večjega števila darilnih ali vrednostnih bonov, se bodo le-ti poslali na vaš ali e-mail obdarjenca za vsak bon posebej.