Terapevtska masaža Armoni – darilni bon

38.00 78.00 

Armoni terapija je masaža na višjem nivoju, ki izboljša, okrepi in ohranja zdravje vašega telesa. Je prva masaža, ki celostno obravnava človeka in daje dolgoročne rezultate. Več lahko preberete tukaj.

Darilni bon lahko pridobite tudi v fizični obliki. Za to se prosim obrnite na info@alternativnicenterarmoni.si.

Izberite vrednost

Podatki

Komu želite podariti darilni bon?
Kdo podarja darilni bon?
Kategorija:

Opis

Terapevtska masaža odpravlja bolečine v mišicah in bolečine povezane s disfunkcijo mišic. Primeri tega so tenzijski glavoboli in migrene, bolečina v vratu, omejena gibljivost telesa, bolečine v mišicah zaradi prisotnosti vozlov in neprožnosti mišičnih vlaken, išias, vkleščeni živci, degenerativne spremembe hrbtenice, bolečine v sklepih, bolečine ob gibanju, trenigih in otežena hoja navkeber.

Več si lahko preberete tukaj:

Terapevtska masaža Armoni

Izbirate lahko med:

Za 38 € vam pripada 30 minut masaže.
Za 49 € vam pripada 45 minut masaže.
Za 58 € vam pripada 60 minut masaže.
Za 66 € vam pripada 75 minut masaže.
Za 78 € vam pripada 90 minut masaže.

Bon nima roka veljavnosti. Dokler Alternativni center Armoni obstaja je bon možno pokoristiti. 

Bon je možno pokoristiti v Alternativnem centru v Mariboru in Slovenj Gradcu. 

Dodatne informacije

Trajanje

30 min, 45 min, 60 min, 75 min, 90 min

Dostava

Virtualni darilni ali vrednostni bon prejmete takoj po prejetem plačilu na vaš ali e-poštni naslov prejemnika darilnega oziroma vrednostnega bona. Če se odločite za darilni ali vrednostni bon v fizični obliki pa je dobava le-tega 3 do 5 dni od prejetega plačila.

V primeru bančnega nakazila, se bon aktivira po pregledu prejetih prilivov na bačni račun Alternativnega centra Armoni. To lahko traja od 2-5 delovnih dni. V kolikor potrebujete bon prej, nam na info@alternativnicenterarmoni.si pošljite potrdilo o prejetem plačilu.

Opombe

V primeru nakupa večjega števila darilnih ali vrednostnih bonov, se bodo le-ti poslali na vaš ali e-mail obdarjenca za vsak bon posebej.