Tranformacijsko-intuitivni pogovor – darilni bon

62.00 71.00 

S pomočjo transformacijsko-intuitivnega pogovora posameznik pridobi številne koristi, med katerimi so globje razumevanje samega sebe, odpravljanje omejujočih prepričanj, povečanje samozavedanja itd. ž

Darilni bon lahko pridobite tudi v fizični obliki. Za to se prosim obrnite na info@alternativnicenterarmoni.si.

Izberite vrednost

Podatki

Komu želite podariti darilni bon?
Kdo podarja darilni bon?
Kategorija:

Opis

Osvobodi se preteklih vzorcev in spodbudi samozdravljenje telesa.

Transformacijsko-intuitivni pogovor je terapevtska metoda, ki združuje elemente pogovora, intuitivnega zaznavanja in holističnega pristopa k zdravljenju. Temelji na prepričanju, da imamo v sebi potencial za celovito preobrazbo in zdravljenje ter da lahko dostopamo do globljih ravni zavedanja in modrosti.

Glavni cilj transformacijsko-intuitivnega pogovora je pomagati posameznikom pridobiti vpogled v svoje podzavestne vzorce, prepričanja in omejujoče misli, ki vplivajo na njihovo življenje. S pomočjo terapevta za intuitivno zaznavanje, se v pogovoru razkrivajo in prepoznavajo notranji vzroki težav, preteklih travm in nezdravih prepričanj.

Izbirate lahko med:

71 € Spoznavni termin 90 minut

62 €  Pogovor 60 minut (nadaljne terapije)

V primeru, da še niste bili na Tranformacijsko-intuitivnem pogovru vam za 71 € pripada spoznavni termin (90 minut).

Bon nima roka veljavnosti. Dokler Alternativni center Armoni obstaja je bon možno pokoristiti. 

Bon je možno pokoristiti v Alternativnem centru v Mariboru in Slovenj Gradcu. 

Dodatne informacije

Trajanje

60 min, 90 min

Dostava

Virtualni darilni ali vrednostni bon prejmete takoj po prejetem plačilu na vaš ali e-poštni naslov prejemnika darilnega oziroma vrednostnega bona. Če se odločite za darilni ali vrednostni bon v fizični obliki pa je dobava le-tega 3 do 5 dni od prejetega plačila.

V primeru bančnega nakazila, se bon aktivira po pregledu prejetih prilivov na bačni račun Alternativnega centra Armoni. To lahko traja od 2-5 delovnih dni. V kolikor potrebujete bon prej, nam na info@alternativnicenterarmoni.si pošljite potrdilo o prejetem plačilu.

Opombe

V primeru nakupa večjega števila darilnih ali vrednostnih bonov, se bodo le-ti poslali na vaš ali e-mail obdarjenca za vsak bon posebej.