Energijsko svetovanje – darilni bon

77.00 88.00 

S pomočjo transformacijsko-intuitivnega pogovora posameznik pridobi številne koristi, med katerimi so globje razumevanje samega sebe, odpravljanje omejujočih prepričanj, povečanje samozavedanja itd. ž

Darilni bon lahko pridobite tudi v fizični obliki. Za to se prosim obrnite na info@alternativnicenterarmoni.si.

Izberite vrednost

Podatki

Komu želite podariti darilni bon?
Kdo podarja darilni bon?
Kategorija:

Opis

Osvobodi se preteklih vzorcev in spodbudi samozdravljenje telesa.

Energijsko svetovanje je orodje, ki združuje intuitivno zaznavanje, medijstvo in transformacijske tehnike. Je tudi del Armoni terapije.

Glavni cilj energijskega svetovanja je, da omogoča sočloveku, da prepozna svoje podzavestne vzorce in jih preoblikuje skozi proces sprejemanja, spuščanja, odpuščanja in vitaliziranja.

S pomočjo te metode lahko sočloveku pomagamo doseči notranje spoznanje, ozdraviti preteklost in ustvariti boljše življenje. Energijsko svetovanje prinaša globoko razumevanje, podporo in usmerjanje, ki vodijo do osebne rasti in izpolnjenosti.

Izbirate lahko med:

88 € Spoznavni termin 90 minut

77 €  Pogovor 60 minut (nadaljne terapije)

V primeru, da še niste bili na energijskem svetovanje vam za 88 € pripada spoznavni termin.

Bon nima roka veljavnosti. Dokler Alternativni center Armoni obstaja je bon možno pokoristiti. 

Bon je možno pokoristiti v Alternativnem centru v Mariboru in Slovenj Gradcu. 

Dodatne informacije

Trajanje

60 min, 90 min

Dostava

Virtualni darilni ali vrednostni bon prejmete takoj po prejetem plačilu na vaš ali e-poštni naslov prejemnika darilnega oziroma vrednostnega bona. Če se odločite za darilni ali vrednostni bon v fizični obliki pa je dobava le-tega 3 do 5 dni od prejetega plačila.

V primeru bančnega nakazila, se bon aktivira po pregledu prejetih prilivov na bačni račun Alternativnega centra Armoni. To lahko traja od 2-5 delovnih dni. V kolikor potrebujete bon prej, nam na info@alternativnicenterarmoni.si pošljite potrdilo o prejetem plačilu.

Opombe

V primeru nakupa večjega števila darilnih ali vrednostnih bonov, se bodo le-ti poslali na vaš ali e-mail obdarjenca za vsak bon posebej.