Vrednostni bon

20.00 100.00 

Privoščite svojim najbližjim razvajanje v Alternativnem centru Armoni.

Vrednostni bon lahko izkoristite za Armoni terapijo, Terapevtsko masažo Armoni, Manualno limfno drenažo, Klasično masažo, Hot stone masažo, Masažo za nosečnice ali Solne terapije (solne terapije so možne samo v Slovenj Gradcu).

Vrednostni bon lahko pridobite tudi v fizični obliki. Za to se prosim obrnite na 070445544 ali  info@alternativnicenterarmoni.si

Izberite vrednost

Podatki

Komu želite podariti darilni bon?
Kdo podarja darilni bon?
Kategorija:

Opis

Nimate ideje katera storitev bi bila primerna za vašega obdarjenca? Potem je izbira vrednostnega bona prava, ker si lahko obdarjenec sam izbere katera storitev je prava zanj/o!

V primeru, da je vrednostni bon nižji od izbrane storitve se storitev ob izvedbi doplača.

Bon nima roka veljavnosti. Dokler Alternativni center Armoni obstaja je bon možno pokoristiti. 

Bon je možno pokoristiti v Alternativnem centru v Mariboru in Slovenj Gradcu. 

Dostava

Virtualni darilni ali vrednostni bon prejmete takoj po prejetem plačilu na vaš ali e-poštni naslov prejemnika darilnega oziroma vrednostnega bona. Če se odločite za darilni ali vrednostni bon v fizični obliki pa je dobava le-tega 3 do 5 dni od prejetega plačila.

V primeru bančnega nakazila, se bon aktivira po pregledu prejetih prilivov na bačni račun Alternativnega centra Armoni. To lahko traja od 2-5 delovnih dni. V kolikor potrebujete bon prej, nam na info@alternativnicenterarmoni.si pošljite potrdilo o prejetem plačilu.

Opombe

V primeru nakupa večjega števila darilnih ali vrednostnih bonov, se bodo le-ti poslali na vaš ali e-mail obdarjenca za vsak bon posebej.