MNENJA

Najboljše masaže izpod rok super punce Monike, ki se ti posveti v celoti! Pri njej sem preizkusila masažo celotnega telesa, masažo rok nog obraza... Na zadnje pa sem pri nje uživala v limfni drenaži. Najprej nisem vedela kaj sploh to je, pa me je podučila za kaj je dobro. Ker sem noseča in mi večkrat zatekajo noge in roke je bila to vrhunska izkušnja. Nežnost in delovanje limfne drenaže te ponese v skorajšnji spanec. Po končani terapiji pa so takoj vidni rezultati. Od te terapije je minil že dober mesec. Meni pa se je zatekanje nog in rok ustavilo.. Kot da nikoli nisem imela težav s tem. Na začetku sem mislila, da to ne more pomagati.. Ampak sedaj vidim, da mi je zelo pomagalo. Tudi telo samo je začelo pogosteje izločati vodo iz telesa. Tako da se počutim supersko ❤️ Hvala ❤️

Špela Nosečka

Monika je ena izmed tistih oseb, ki v svoje delo vlaga svojo dušo, se vedno uči, se aktivno razvija in je predana svojemu poslanstvu. Alternativni center Armoni je zato krasna nadgradnja njenega dela kot maserka, ki je vedno imela holističen pristop do človeka. Vedno najbolj šteje srce in Moniki zagotovo tega ne primanjkuje.

Mateja KreaKlik

Monika is a highly educated massage therapist. She has a broad understanding of the bodies anatomy & physiology. The knowledge & passion that Monika has for her profession fills you with an immediate sense of calm & relaxation knowing that you have arrived at the right place! As well as the most wonderful hands she is warm & welcoming & i always leave her treatment room feeling restored & rejuvenated.

Jane Obrazna nega

Roko na srce, Monika je mojstrica v odpravljanju bolečin v hrbtu. Ne zato, ker jo dobro poznam, ampak zato, ker je njena masaža res ena najboljših kar sem jih izkusila, zato hodim k njej. Tisti, ki je še ne poznate, pojdite njej, vam res ne bo žal!

Kaja Art of my own

    KONTAKTIRAJ ME