O MENI

Dolgoletne izkušnje, katere sem pridobivala skozi leta delovanja, pripomorejo k temu, da vsako stranko obravnavam individualno in naredim točno tisto, kar potrebuje. Izobraževala sem se na Higeji, Vitalu in Londonu. Na leto preberem več knjig o energijski medicini in osebnostni rasti. To, da raziskujem sebe, pa je moj življenski slog. 

Vrjamem, da se bi morale alternativna medicina in klasična medicina, za doseganje naboljših rezultatov za zdravje posameznika, združiti. Zato sem sama razvila Armoni terapijo, ki pripomore k izboljšanju kvaliteti in blaginji življenja ter zdravja. V Alternativnem centru Armoni pa ponujam še mnoge druge storitve, ki so odlične za telo, duha in um. 

Sem pa nasmejana oseba, ki je vedno pripravljena najti najboljše rešitve. Moj življenski cilj je živeti žilvjenje na polno: vedno znova rastem in se razvijam vsak dan v srečnejšo, bolj zdravo in zadovoljno ter uspešno osebo. Vse to pa so želje, ki jih gojim tudi za vas. 

V alternativne vode sem se podala, ker to delam s srcem in dušo. Zato se že več let izobražujem in nadgrajujem svoje znanje v tej smeri. Sem odlična motivatorka in spremljevalka na poti sprememb k bolj kakovostnemu življenju. Zadovoljne stranke iz celega sveta pa so spodbuda, da svoje poslanstvo opravljam še naprej.  

Izbrala sem, da iz preostanka življenja naredim najboljše za vsa življenja.