Stran z vozli

KOMU JE NAMENJENA?

Tovrstni paket je primerna za vas, če se soočate z zategnjenostjo v vratu, bolečinami v hrbtu in občutku, da je telo v stalnem stanju napetosti in zategnjenosti. Pojavljajo pa se tudi drevenenje, glavoboli in občutek nemoči v rokah. 

Vse to so lahko znaki mišičnih vozlov ali zategnjenih mišic. 

Vozli in zategnjene mišice so posledica utrujenosti mišice in pomankanja pravilnih hranil za mišičevje. 

Razlika med obema je v tem, da so vozli dobesedno trde bule, kjer so se nakopičile neporabljene aminokisline in toksini, ki krajšajo del mišice in ji spreminjajo obliko. To pa povzroča bolečine. 

Zategnjenost pa je pomanjkanje mišične prožnosti – mišična struktura ni spremenjena, ampak je mišica neprožna in zato zateguje in onemogoča gibljivost.

KAKŠNI BODO REZULTATI MASAŽE?

Rezultate boste občutili že po prvem tretmaju.

Potrebno pa je poudariti, da je vsako telo med seboj različno. To pa pomeni, da je potrebno masažo prilagoditi in ponoviti glede na vaše počutje ter težavnost vaših izzivov z vozli in zategnjenostjo. 

Tretmaje tako ponovimo tolikokrat, da zagotovimo dolgotrajno rešitev.

Naša terapija je vedno prilagojena posamezniku, zato vas vabim, da se na spodnjem obrazcu prijavite na posvet ali na posvet z masažo. 

Tako boste že od prvega srečanja naprej odnesli lažje telo in konkretne nasvete, kako pomagati svojemu telesu.

KAJ VSEBUJE PAKET?

Paket vsebuje: : 

  1. Armoni terapijo za prekrvavitev telesa 60 minut. S primernimi masažnimi tehnikami spodbudimo prekrvavitev telesa. Na ta način poskrbimo, da so vaše mišice nahranjene s kisikom in pripravljene na regeneracijo.   
  2. 4x Armoni terapijo 45 minut za povrnitev prožnosti mišicam, kjer lajšamo bolečine in zategnjenost že med samo izvedbo tretmaja. 

Pri tem tretmaju uporabljamo ventuze, ki so krasen pripomoček za hitrejšo prekrvavitev in sprostitev. Na ta način omogočimo lažjo pot do vozlov in zatrdlin ter povečamo učinkovitost terapije. 

Pri masiranju uporabljamo olje z rožmarinom, ki deluje antiseptično, protivnetno in pomirja razdražene dele telesa.

ŽELITE IZVEDETI VEČ?