Pogoji pred nastopom na termin

HIGIJENA

 

Zaradi zagotavljanja najboljše kakovosti izvedbe storitev in dobrega počutja vas strank in naših tetapevtk/ov uvajamo novo obvezno pravilo. Pred terminom za katerokoli storitev v Alternativnem centru Armoni se JE OBVEZNO potrebno STUŠIRATI IN BITI HIGIJENSKO UREJEN/A preden pridete v naš center. V kolikor se to pravilo ne upošteva vas lahko zavrnemo in storitve ne izvedemo. Kljub temu pa se storitev šteje, kot da je bila opravljena torej se za njo: 

  1. Plača, v kolikor še ni poravnana.  
  2. Se storitev odšteje iz plačanega paketa. 

ODPOVED TERMINA

Dan pred rezerviranim terminom vam bomo poslali sporočilo o rezervaciji, na katerega lahko morebitne spremembe tudi sproročite. Zaradi zagotavljanja kakovosti storitev, je potrebno termin odpovedati isti dan prejema opomnika, do 20.00 ure zvečer. 

V kolikor se termin ne odpove v odpovednem roku ali se na termin ne pride, se upošteva, kot da je bila storitev izvedena. V kolikor imate zakupljen paket, se storitev odšteje iz paketa. V kolikot nimate v naprej zakupljenih terminov, pa se vam pošlje račun za naročeno storitev na vašo telefonsko številko ali e-poštni naslov ali domači naslov. Rok plačila je 7 dni od prejema računa. Izredno se upoštevajo okoliščine, kot so bolezen, naravne katastrofe, prometna nesreča ali smrt v družini. 

Hvala za razumevanje. 

Monika Smrtnik