Prednosti energetske medicine za naše zdravje

Energijska medicina je prisotna že od nekdaj in je naraven način zdravljenja, ki se je uporabljal dolgo pred pojavom klasične medicine. Verjamem v združitev klasične medicine in alternativnih metod za dobrobit ljudi in narave.

Energijska medicina uporablja magnetna valovanja, ki so prisotna v nas, rastlinah, zraku in vesolju, za zdravljenje neravnovesij v našem telesu, umu in duhu.

Kako se energijska valovanja ujamejo v vašo telo?

Pretekla izkušnja vpliva na naša čustva. Joe Dispenza na primer opisuje, kako se ustvarjajo nova valovanja. Najprej razmišljamo, nato se pojavijo čustva, čustva vplivajo na misli, misli ustvarjajo identiteto, ki pa vpliva na tvorbo beljakovin in genov. Tako se lahko tvorijo zdrave ali nezdrave celice, odvisno od energijskega valovanja, ki ga sprejmemo v naše telo. Pri različnih izkušnjah se ujamejo različne frekvence vibracij, odvisno od čustva, ki ga občutimo v določeni situaciji.

Prednostni energijske medicine na naše zdravje:

1. Naravna in neškodljiva metoda zdravljenja.

Z energijsko medicino zdravimo negativna valovanja, ujeta v našem telesu. Po besedah dr. Nelsona je energijska medicina neškodljiva veja zdravljenja, ki ne more poslabšati situacije. Pogoj za to metodo zdravljenja so čisti in iskreni nameni ter verovanje v moč naravnega, energijskega zdravljenja.

2. Zdravi vir težave, osredotoča se na izvor.

Energijska medicina se osredotoča na zdravljenje vira težav. Izvori telesnih bolezni in težav so zapisani v naši podzavesti, ki predstavlja okrog 90% našega jaza. Zato pogosto ne zaznamo virov našega psihofizičnega zdravja. S pomočjo različnih tehnik energijske medicine lahko prepoznamo ta vir, ga ozavestimo in ga za vedno odpravimo. S tem se odpravljajo tudi simptomi različnih stanj v telesu.

3. Ko se energijski vzorec izniči, se ne more več vrniti.

Energijski vzorec se lahko prenese iz družine, prejšnjega življenja ali pa se ustvari v določenem življenjskem obdobju. Ne glede na to, ali je prenesen ali ustvarjen, ga lahko izničimo. Ko izničimo določen energijski vzorec, ga izbrišemo za 22 prednikov in 22 naslednikov, in več se ne more vrniti. Najpomembnejše pa je, da se po tem počutimo olajšani in srečnejši v svojem telesu.

4. Spodbuja sistem samozdravljenja v telesu.

Naše telo je sposobno samoregeneracije in samozdravljenja, kar je dokazano s stalnim obnavljanjem naših celic. Vendar nas ovirajo nezdravi energijski pretoki, ki nas lahko potegnejo v nezdrave navade pri prehranjevanju, kajenju, pitju alkohola ter nezadostnem gibanju. Prav tako vplivajo na nezdrave odzive na določene situacije, odnose, finance itd. Ti nezdrave navade, skupaj s prekinjenim energijskim tokom ali nezdravimi valovanji, dodatno zavirajo našo sposobnost samozdravljenja.

5. Prinaša občutek sreče in zadovoljstva v življenju.

Čiščenje nezdravih energijskih vzorcev nam omogoča, da se počutimo celostne, srečne in zadovoljne v svojem telesu. Začnemo ravnati s seboj z ljubeznijo in dobrimi namerami namesto da ravnamo iz jeze in nezdravih vzorcev. Kadar ravnamo s seboj iz ljubezni, smo sočutni, prijazni in se zavedamo naše nepopolnosti. Kadar pa imamo nezdrav odnos so sebe, pa smo nesramni, jezni, nepotrpežljivi, perfekcionisti…

6. Deluje na telesni, umski in duhovni ravni.

Energijska medicina obravnava človeka celostno. Ko se znebimo določenih negativnih zapisov, ki nas vlečejo v nezdrave navade in ustvarjajo nezdrave okoliščine znotraj in zunaj nas samih, to povečuje naše dobro počutje na telesni, umski in duhovni ravni. Celostna obravnava posameznika je ključnega pomena za doseganje optimalnih rezultatov zdravljenja.

Zaključek

 Celostna obravnava človeka je ključna za optimalne rezultate zdravljenja. Pomembno je, da se zavedamo pomena skrbi zase in začnemo delati na svojih travmah ter zapisih že v zgodnji fazi. Če vas zanima več o energijski medicini in kako lahko izboljšate svoje zdravje, se prijavite na brezplačni posvet, kjer vam lahko svetujemo glede najboljše metode za vas. Poleg tega lahko preučite tudi Armoni terapijo, ki združuje energijsko zdravljenje, transformacijski pogovor in masažo telesa, kjer nove energije vnesemo v telo in/ali sproštimo točke, kjer so ujete, zastale energije v telesu. 

Prijavni obrazec