Preprodajna razprodaja

Vsake zgodbe je enkrat konec. Tako je h koncu po 10 letih dela prišla tudi moja. Armoni je bil zame zrak in voda. Skupaj z vami, mojimi zlatimi strankami, smo gradili lepe zgodbe, premagovali marsikatero telesno, čustveno in duhovno preizkušnjo ter naredili boljše življenje za vas in tudi zame.

A čas je, da svoje znanje podelim še na kakšen drug način.

Zato sem se odločila, da blagovno znamko Alternativni center Armoni prodam. Prodam jo nekomu, ki bo z zanosom in pogumom nadaljeval to zgodbo.

Za vas pa sem v ta poslovilni namen pripravila razprodajo pred prodajo. Vsem, ki si želite še masaže izpod mojih rok, ponujam -30% popusta na katerokoli storitev po izbiri. Poleg mojih rednih strank seveda še sprejemamo nove stranke, ki bi želele izkoristiti to posebno ponudbo.

Na tem mestu bi še rada poudarila, da vsi, ki še imate darilne bone ali zakupljene pakete, imate čas te storitve porabiti do 30.6.2024. Denarja za neporabljene darilne bone in pakete se ne vrača.

Srčno se veselim, da se še srečam z vsakim izmed vas, ker ste v meni res pustili lep pečat in ker bi se vsakemu posebej še rada osebno zahvalila za zaupanje.

Vaša bivša maserka Monika.

 

UTRINKI

NAROČILO TERMINA

V sporočilu pripišite, da se prijavljate na razprodajni popust -30%.