SPECIALNA ROČNA LIMFNA DRENAŽA

Terapevtska obravnava limfedemov

Specialna ročna limfna drenaža, lajša otekline, ki se pojavijo, ko zdravljenje ali bolezen blokira vaš limfni sistem. Ta tehnika vključuje nežno manipulacijo določenih predelov telesa, da se limfa premakne na območje z delujočimi limfnimi žilami.

Za koga je specialna limfna drenaža primerna?

Specialna ročna limfna drenaža je namenjena vsem, ki imate zaradi bolezni in posegov v telo oviran normalen pretok limfe skozi limfovode in se zato pojavijo limfedemi.  V takšnem primeru je potrebno limfni sistem obravnavati terapevtsko s specialno limfno drenažo. 

Posledice oviranega pretoka limfnega sistema so moteno odplavljanje metabolitov iz tkiva (hudo prizadet metabolizem celic in difuzija kisika ter slabšanje degenerativnih sposobnosti). Limfedemi in moteno delovanje limfnega sistema se poznajo na koži, slabem počutju, pojavu alergij in slabemu imunskemu sistemu.

Kdaj je specialna limfna drenaža primerna?

Učinek specialne limfne drenaže

Učinek specialne ročne limfne drenaže je odstranitev odpadnih snovi, toksinov in odmrlih celic iz telesa, izboljšanje odpornosti telesa in zvišanje imunosti, pomirja in deluje antistresno, spodbuja telesne sisteme in deluje protibolečinsko in protivnetno.

Predolge čakalne vrste za specialno limfno drenažo?

Rezervirajte si termin spodaj v obrazcu

Storitev je pri nas samoplačniška. Darilni bon lahko kupite tukaj.

KONTAKTIRAJ ME