terapevtska masaža Armoni

Odpravi vozle in zatrdline

3

TERAPEVTSKA MASAŽA PO METODI ARMONI TERAPIJE 

Poslovite se od bolečin za vedno! 

Če se počutite utrujeni, imate kronične bolečine, okrevate po poškodbi ali travmi, ste neprespani in neprestano pod stresom, lahko to odpravite s pomočjo terapevtske masaže Armoni. 

Terapevtska masaža odpravlja bolečine v mišicah in bolečine povezane s disfunkcijo mišic. Primeri tega so tenzijski glavoboli in migrene, bolečina v vratu, omejena gibljivost telesa, bolečine v mišicah zaradi prisotnosti vozlov in neprožnosti mišičnih vlaken, išias, vkleščeni živci, degenerativne spremembe hrbtenice, bolečine v sklepih, bolečine ob gibanju, trenigih in otežena hoja navkeber.

Pri terapevtskih masažah kombiniram različne tehnike masaž, ki pripomorejo k temu, da se bolečina na predelu telesa odpravi in se ponovno vzpostavi ravnovesje v živčnem in mišično-skeletnem sistemu. 

Naše terapevtske masaže so tudi malo drugačne, saj sledijo sistemu Armoni terapije. Z Armoni terapijo sem razvila posebni protokol masaže, ki omogoča, da v eni terapiji pridobimo do 50 % izboljšanje težave. Pri odpravi težav, povezanih s bolečinami v mišicah in bolečinami povezanih s disfunkcijo mišic, pa nam pomaga tudi zdravilna energija, ki pospeši regeneracijo telesa in se po masaži počutite prenovljeni.

Kaj dosežemo z izvajanjem Terapevtskih masaž Armoni?

Terapevtska masaža je močnejša masaža, ki se opravi na širšem predelu izvora bolečine. Ni podobna klasični ali katerikoli drugi masaži, njeni učinki pa so dolgoročni. Za čim boljše rezultate je potrebno izvesti več zaporednih terapij. Koliko, je odvisno od intenzitete težave in regeneracijske sposobnosti vašega telesa. Za več se posvetujte z Armoni terpevtko. 

Kaj lajša Terapevtska masaža
Armoni?

Terapevtska masaža Armoni je zaradi svoje prilagodljivosti primerna za mlade in starejše, za športnike in  tiste malo manj aktivne, za tiste, ki delate v pisarni ali pa je vaše delo fizično. Tovrstna masaža, je zaradi prilagodljivosti, primerna za praktično kogar koli.

Zakaj dolgoročni učinki?

Po Terapevtski masaži Armoni se boste počutili lažji, vaše telo bo pričelo spuščati bolečine in jih odpravilo, vaš spanec bo kakovosten, telo pa se bo hitreje regeneriralo. Posledično pa se vam bo dvignilo razpoloženje in kakovost življenja. 

S Terapevtsko masažo Armoni sem pomagala že mnogim. Verjamem, da lahko pomagam tudi vam. Prijavite se na brezplačen posvet in se naročite še danes! 

Se želite prepričati ali je Armoni terapija za vas?

Prijavite se na brezplačen posvet ali rezervirajte termin

Prijavite se lahko v spodnjem obrazcu ali pokličite na 070 44 55 44 oziroma pišite na info@alternativnicenterarmoni.si

KONTAKTIRAJ ME