TRETMAJI ZA KREPITEV IN OHRANJANJE ZDRAVJA

Naše telo je edini dom, ki bo z nami do konca. Zato je skrb zanj izjemno pomemba.

Armoni terapija

Terapija za telo, duha in um.
Želim izvedeti več

TRETMAJI ZA SPROŠČANJE ČUTOV

Masaža z vročimi kamni

Masaža z vročimi kamni blagodejno vpliva na vaše počutje. Saj toplota, ki jo oddajajo bazaltni kamni prodira globoko v vaše telo, kjer segreva in mehča mehka tkiva ter sklepe, pospešuje krvi in limfni obtok ter pomirja živčni sistem. Tehnike so podobne klasični masaži, le da se tukaj večinoma časa masira z vročimi kamni. Po masaži z vročimi kamni, se boste počutili prerojeni in sproščeni.

Antistresna masaža

Antistresna masaža vsebuje nežne tehnike, ki pomagajo popolnoma sprostiti telo, um in duha. V anstistresni masaži se kombinirajo tehnike klasične masaže, akopresurnih antistresnih točk, umirjene glasbe in nežen dotik terapevtke, za doseganje popolnega stanja miru.

Klasična masaža

Nežna tehnika, ki po dolgem dnevu ponudi sprostitev in nekaj minut zase. Dobro znana klasična masaža je mama vseh masaž, ki vam bo ponudila možnost popolne sprostitve telesa, uma in duha. Pri nas pa vas bomo popeljali še na višji nivo, kjer poskrbimo za prijeten ambient, ki dodatno razvaja vaše čute.

Masaža za nosečnice

Masaža, ki v najlepšem a napornem obdobju poskrbi za sprostitev uma, telesa in duha. Masaža sprosti glavobole, napete dele telesa, uravnava hormonska neravnovesja in vas pomiri. Pri nas pa vas bomo popeljali še na višji nivo, kjer poskrbimo za prijeten ambient, ki dodatno razvaja vaše čute.

PRIVOŠČITE TRETMAJE SEBI ALI VAŠIM NAJBLIŽJIM