Tretmaji

"Naše telo je edini dom, ki bo z nami do konca. Zato je skrb zanj izjemno pomemba." Monika Smrtnik

ROČNA limfna drenaža

Manualna tehnika za čiščenje telesa

SPECIALNA limfna drenaža

Terapevtska obravnava limfedemov.

SOLNA terapija

Za raspiratorne in kožne bolezni in alergije (Možno trenutno v Slovenj Gradcu)
"Naše telo je edini dom, ki bo z nami do konca. Zato je skrb zanj izjemno pomemba."

TRETMAJI ZA SPROŠČANJE ČUTOV

Antistresna masaža vsebuje nežne tehnike, ki pomagajo popolnoma sprostiti telo, um in duha. V anstistresni masaži se kombinirajo tehnike klasične masaže, energijske masaže, akopresurnih - antistresnih točk, umirjene glasbe in nežen dotik terapevtke, za doseganje popolnega stanja miru.  Po antistresni masaži se boste počutili prenovljeni in z veliko več energije, kot ste bili pred njo. 
Masaža z vročimi kamni blagodejno vpliva na vaše počutje. Saj toplota, ki jo oddajajo bazaltni kamni prodira globoko v vaše telo, kjer segreva in mehča mehka tkiva ter sklepe, pospešuje krvi in limfni obtok ter pomirja živčni sistem. Tehnike so podobne klasični masaži, le da se tukaj večinoma časa masira z vročimi kamni. Po masaži z vročimi kamni, se boste počutili prerojeni in sproščeni.
Nežna tehnika, ki po dolgem dnevu ponudi sprostitev in nekaj minut zase. Dobro znana klasična masaža je mama vseh masaž, ki vam bo ponudila možnost popolne sprostitve telesa, uma in duha. Pri nas pa vas bomo popeljali še na višji nivo, kjer poskrbimo za prijeten ambient, ki dodatno razvaja vaše čute.
Masaža, ki v najlepšem a napornem obdobju poskrbi za sprostitev uma, telesa in duha. Masaža sprosti glavobole, napete dele telesa, uravnava hormonska neravnovesja in vas pomiri. Pri nas pa vas bomo popeljali še na višji nivo, kjer poskrbimo za prijeten ambient, ki dodatno razvaja vaše čute.

PAKETI